A szépkorúak biztonságáért Bükkszentkereszten és Répáshután

Akt.:
A szépkorúak biztonságáért Bükkszentkereszten és Répáshután
A szépkorúak biztonságáért Bükkszentkereszten és Répáshután - © Fotó: police.hu
Miskolc – A Miskolci Rendőrkapitányság időskorúak részére szervezett bűnmegelőzési tanácsadást.

A bükkszentkereszti és a répáshutai községházán 2015. április 23-án megtartott felvilágosító akció fő célja volt, hogy az idősek a megszerzett információk birtokában felismerjék a korosztályukat jellemzően fenyegető bűncselekményeket – trükkös lopás, zseblopás, besurranásos tolvajlás -, az áldozattá válás reális kockázatait, valamint a megelőzés és a védekezés lehetséges módjait.

A rendőrkapitányság főelőadója, Kovácsné Leskó Anna r. őrnagy hasznos tanácsokkal látta el a szépkorúakat – elsősorban vagyonvédelmi-, illetve bűnmegelőzési kérdésekben.

A rendezvény során a prevenciós szakember – a felvilágosítás mellett – biztonságtechnikai eszközöket is bemutatott és ezek beszerzési lehetőségéről is tájékoztatást adott, valamint figyelemfelhívó brosúrákat adott át minden jelenlévőnek.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s