Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.10.31. 11:46

Kettős halál a vásárosnaményi ütközetben

<p>Vásárosnamény - Két személygépkocsi karambolozott frontálisan a 41-es főúton csütörtök este Vásárosnamény belterületén. <dia width="900" height="700" alt="Kettős halál a vásárosnaményi ütközetben 2008.10.31."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kett__337_s_hal_l_a_v_s_rosnam_nyi__tk_zetb/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Kettős halál a vásárosnaményi ütközetben 2008.10.31." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/video/32088/kettos-halal-a-vasarosnamenyi-utkozetben" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Az elsődleges információ szerint egy Suzuki az Ifjúság utcán haladva egy balkanyarban átsodródott a felezővonalon, és egy másik autónak ütközött a Dózsa György utcai kereszteződés közelében. A Suzukiban elöl ülő két személy a kórházba szállítást követően életét vesztette. A másik autóban nem sérült meg senki. Az anyagi kár jelentős. A rendőrség műszaki szakértő bevonásával, teljes útlezárás mellett indított eljárást a körülmények tisztázására.

A rendőrség a következőkről tájékoztatta portálunkat

Csütörtökön a kora esti órákban közlekedett a 41-es számú főútVásárosnamény belterületi szakaszán egy Suzuki típusú személygépkocsi, amely eddig tisztázatlan okból eredően a jobbra ívelő kanyarban áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol frontálisan összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő terepjáróval. A terepjáró vezetője az Suzuki észlelését követően fékezett, de az ütközést már nem tudta elkerülni. A baleset következtében a Suzuki 54 éves sofőrje és 62 éves utasa röviddel a körházba szállításukat követően életüket vesztették. A vétlen jármű vezetője nem sérült meg, a járművében azonban félmillió forintos kár keletkezett. A baleset körülményeit vizsgálják.

 

Kapcsolódó cikkek:

- Pusztai Sándor -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!