Friss hírek

2010.09.04. 05:55

Ma értékel a miniszterelnök Kötcsén

<p>Szombaton tartják a hagyományos kötcsei találkozót. A Somogy megyei településen, a polgári értelmiségiek összejövetelén a miniszterelnök a nemzeti kormányzásról tart előadást. A találkozót a Polgári Magyarországért Alapítvány szervezi.</p>

Az idei második kötcsei találkozó a Nemzeti kormányzás mottót viseli. Ezen áttekintik a kormányzás eddigi tapasztalatait, a meghívott kormánytagok pedig szakterületük jövőbeni feladatairól beszélnek a csaknem négyszáz részvevő előtt.

Orbán Viktor miniszterelnök a nemzeti kormányzásról tart előadást, Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter az államreformról, Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter a nemzeti vagyon védelméről, Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a magyar vidék jövőjéről beszél majd. Jankovics Marcell a magyar kultúra támogatását, míg Réthelyi Miklós a nemzeti erőforrások megőrzésének kérdését és újraképezését járja körül - mondta Balogh Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke.

A kötcsei találkozót 2004 óta, évente rendezik meg. A meghívottak jobbára fideszes politikusok és jobboldali értelmiségiek. A találkozó nem nyilvános.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!