A sereghajtó ellen is hajtanak

A sereghajtó ellen is hajtanak
A sereghajtó ellen is hajtanak
A pénteki bajnokitól függetlenül már az azt követő rangadók lázában égnek a Betonút-NRK-nál. Tabella. A bajnokság állása letölthető [.pdf – 37KB]

Az a Nirvana-TFSE, amelyet két hete a második játszmában 25:3-ra tángált el a Betonút-NRK, ismét tiszteletét teszi a bujtosiban. Pénteken 17 órától a női röplabda NB I. Ligabajnokság keresztjátéka keretében mérkőznek, a felek egy hónapon belül immár negyedszer találkoznak.

A legutóbbi összecsapás óta a nyolcas mezőny sereghajtója a listavezető BSE ellen majdnem szettet nyert, a városmajoriak 27:25-re nyerték csak a nyitó játékrészt a hét végén.
A BSE játéka jobban fekszik a TFSE-nek, tőlünk viszont érezhetően tartanak. Még egyszer aligha lesz akkora különbség, mint legutóbb, egyszerűen csak szeretnénk játszmavesztés nélkül nyerni. Valójában nem konkrétan erre a bajnokira készültünk, már a Gödöllő és a Vasas elleni rangadók vannak a szemünk előtt – vallotta be Ludvig Zsolt, a Betonút-NRK vezetőedzője.
Kinyik Mónika csütörtökön a Nyíregyházi Főiskola gazdálkodási szakos hallgatójaként még írásbeli dolgozattal kezdte a napot, pénteken pedig a Nirvana-TFSE egyetemistái ellen zárja. Valószínűleg a szokásosnál ismét több lehetőséget kap a húsz esztendős játékos.

Amikor 25:3 lett a szett vége, nagyon összpontosított az egész csapat, az tényleg bravúros teljesítmény volt – jegyezte meg a B-közép által dobokkal, rigmusokkal Monaként buzdított szélsőütő. – Úgy érzem, fizikálisan nincsen gondom, kész vagyok arra, hogy ha pályára léphetek, éljek a bizalommal. Harmadik esztendeje vagyok az NRK-nál, jó a társaság, bízom benne, hogy elérjük a célunkat a bajnokságban és a kupában. A pénteki bajnokin simán nyerünk, utána pedig készülhetünk a sorsdöntő rangadókra.

Ladányi Tóth Lajos –További hírek a szon-sportoldal kategóriából

Sporthírek