A Sényő hosszú negatív szériát zárt le a listavezető legyőzésével

A Sényő hosszú negatív szériát zárt le a listavezető legyőzésével
© Fotó: KM-archív
Sényő – Az NB III. tavaszi idénye eddig nem a Sényő-Carnifex FC-ről szólt.

Az újonc az ősz végi botladozást is beleszámítva már kilenc meccs óta volt nyeretlen, és előzetesen a listavezető Szolnok ellen sem neki állt a zászló. Ezek után nem kis meglepetésnek számít, hogy szombaton 1–0-ra győzött a Fiumei Viktor és Imrő László edzette alakulat.

– Jó mérkőzésen sikerült legyőznünk az aktuális listavezetőt – konstatálta Fiumei Viktor. – Ősszel pont a Szolnoktól szenvedtük el az első vereségünket, tavasszal fordított a helyzet, most ellenük szereztük meg az első győzelmünket. Ehhez az is kellett, hogy a rajtunk nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, ettől függetlenül nem volt pánikhangulat Sényőn.

A Tisza-partiak nem véletlenül álltak a forduló előtt listavezető pozícióban: az előző szezonban még másodosztályú gárda a második legtöbb gólt lövi a bajnokságban és csupán három veresége volt korábban.

Csak egy esélyt adtak

– Múlt héten tisztességgel felkészültünk a Szolnokból, ugyanúgy, mint az eddigi ellenfeleinkből – folytatta a tréner. – Nagyon zárt és fe­gyelmezett védekezést tudtunk a pályára vinni, aminek meg is lett az eredménye, hiszen a Szolnok egyetlen komolyabb, nagy helyzetet tudott ellenünk felmutatni, de a kapusunk akkor óriási ­bravúrral védett. Látszott, hogy mindenki nyerni akar, amiből szép eredmény kerekedett ki.

A Sényő hétvégén a sereghajtó DVTK II. otthonában növelheti tovább a pontjai számát.

MK


Nagy volt az öröm Sényőn
Nyírbátor, Sényő - A labdarúgó NB III. 20. fordulójában mindkét, megyénkbeli csapat hazai pályán diadalmaskodott. Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 20. forduló Nyírbátori FC-DVTK II. 1-0 (1-0) Nyírbátor, 200 néző, v.: Veizer (Kovács, Dobos). Nyírbátor: Vasas – Szegedi, Müller, Scheibli (D...Sporthírek