A sejtszintű gyógyítás módszere

Valamikor régen nagyon jól tudták az emberek, hogy a természet egységes rendszert alkot. (pr cikk)

Minden mindennel összefügg: hegy, tenger, növény, állat és az ember. Az egész kozmosz rezgéseket bocsájt ki. Épp így az emberi szervezet legapróbb építőeleme, a sejt is. E rezgések fontos információkat nyújtanak szervezetünk aktuális állapotáról, jó vagy rossz működéséről.

Őseink ismerték és fel is használták a természet erőit, a sejtszintű gyógyítás módszereit. Nem véletlenül főztünk kövekre állított fémüstben, válogatott fákkal tüzelve. Az étel elkészítésében így a természet minden fontos alkotórésze (napfény, levegő, fém, kő, fa) „közreműködött”.

A mai ember, a nyugati kultúra hajlamos megfeledkezni ezekről. Türelmetlenek, gyorsak vagyunk, azonnali megoldásokat várunk. Minden panaszunkra rögtön tablettákat, injekciókat, krémeket vagy éppen műtéteket alkalmazunk a fejfájástól a tyúkszemig.

Szkeptikusak, hitetlenek vagyunk a hagyományos gyógyítástól eltérő módszerekkel szemben. Én is így voltam sokáig. A hivatalos vizsgálatok viszont mindent rendben találtak, és különböző allergiás okokra hivatkoztak. Ekkor fordultam az IBR-SYSTEM® kezelési technikája felé.
Döbbentem tapasztaltam, hogy minden gyógyszer nélkül megszűnt a csípőízületi gyulladásom, a derékfájásom.
Tovább tartott az allergiás tünetek (torokfájás, orrfolyás) kezelése, de furcsa és laikus számára érthetetlen módon ezek is megszűntek.

De nem is fontos megérteni, számomra az a lényeg, hogy használt a kezelés. Ki kell próbálni! Jelentkezés az alábbi telefonon.
IBR-SYSTEM®
Biofizikai rendszer
Martin-Kertvárosi Egészségcentrum
3528 Miskolc, Tóth Pál út 24.
46-380-008
-TVÁ –

Címkék: