Friss hírek

2008.08.30. 11:56

Felelős politikát vár az MSZP a Fidesztől

<p>Mostanra világossá vált, hogy a kormány felelősen teszi a dolgát, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök ismertette elképzeléseiket az adók csökkentésére, de mindezekre a Fidesz érdemben nem reagál, márpedig ettől nem lesz jobb az országnak - mondta szombaton sajtótájékoztatón Varga László MSZP-képviselő. Ha érdemi programot nem látnak az ellenzéktől, legalább reagáljanak a kezdeményezésekre - tette hozzá. Szerinte az adócsökkentéshez meg kell nyerni az embereket, de ebben a Fideszre nem számíthatnak - közölte még a szocialista képviselő.</p>

Varga László a kormány nyári eredményei közé sorolta a bejelentést a kecskeméti Mercedes-gyár megépítésére, a 80 milliárdos iskolafelújítási és a 20 milliárdos szakrendelő-építési programról, az M7-es új szakaszának átadását. Ezzel szemben áll a gyöngyösi kudarc, az Apollo gumigyár visszalépése az üzem megépítésétől, ami Varga László szerint a Fidesz "minél rosszabb, annál jobb" depressziókampányának következménye.

A Független Hírügynökség kérdésére nem kommentálta a gyöngyösi, szocialista többségű képviselőtestület minapi döntését, hogy minden helyhatósági tisztségből visszahívták a fideszeseket arra hivatkozva, hogy a gumigyári beruházás elvesztéséhez vezető helyi népszavazási kezdeményezéssel a Fidesz kárt okozott a városnak. Varga László szerint a helyi döntés súlyát a helyi szervezetnek kell mérlegelnie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!