BOON - Sport - NB II.

2012.10.26. 14:36

Volt NB I-esekkel a Fradi tarcsi

A labdarúgó NB II Kelet csoportjának 11. fordulójában a fővárosi zöld-fehéreket fogadja a Putnok.

A labdarúgó NB II Kelet csoportjának 11. fordulójában a fővárosi zöld-fehéreket fogadja a Putnok.

Koszta Péter, a PVSE edzője: – Három találkozón mindössze egy pontot szereztünk, így nagyon fontos volt számunkra a múlt heti, ceglédi győzelem. Négy, eddig itthon lejátszott mérkőzésünk közül kettőt megnyertünk, egy végződött döntetlenre, egyszer pedig kikaptunk, de ez annyiból nem számít, hogy most, a másodosztályban minden ellenféllel keményen meg kell küzdeni. Újból egy tartalék gárda következik, velük szemben mindig furcsa érzése van az embernek, mert bár a helyezésekbe nem számítanak bele, a pontot, pontokat elvehetik. A Ferencváros az előző fordulóban legyőzte a Vácot, olyan játékosokkal – Ottennel, Grúzzal, Busaival –, akik Détári Lajos idejében NB I-esek voltak. Hiába vannak lenn, jó kis társaság, amit a gólarányuk is mutat.

A pályán

Putnok VSE – Ferencváros tartalék (szombat, 14.30) 

A PVSE elképzelt együttese: Botló – Szögedi, Bányai, Kovács R., Crisan – Zimányi, Bogdan (Illés), Zabos, Bene (Odrobéna) – Elek, Monyók.

Az edző tippje: 2-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!