Helyi közélet

2014.05.26. 17:06

Közlemény - Fidesz-KDNP: A FIDESZ történelmi győzelme Miskolcon is

Miskolc - A hétvégi európai parlamenti választásokon a FIDESZ elsöprő fölénnyel nyert a pártok küzdelmében, a győzelem történelmi szinteket ért el Magyarországon és Miskolcon is. Ezúton is köszönjük a miskolciaknak a ránk adott valamennyi szavazatot.

Miskolc - A hétvégi európai parlamenti választásokon a FIDESZ elsöprő fölénnyel nyert a pártok küzdelmében, a győzelem történelmi szinteket ért el Magyarországon és Miskolcon is. Ezúton is köszönjük a miskolciaknak a ránk adott valamennyi szavazatot.A történelmi győzelem azt eredményezte, hogy Miskolcon a 160 szavazókörből a FIDESZ 155 szavazókörben győzött. Összességében Miskolcon a FIDESZ 17.095 szavazatot kapott, ami azt jelenti, hogy a Jobbiknál 10 ezer szavazattal, az MSZP-nél pedig 11 ezer szavazattal kaptunk többet.

A FIDESZ tehát 160 szavazókörből 155-öt nyert meg Miskolcon, míg a Jobbiknak mindösszesen 4 szavazókör jutott. Az MSZP, amely képtelen volt megvédeni a várost a fészekrakóktól, és képtelen volt megszabadulni tőlük, nos ez az MSZP a tegnapi választáson soha nem látott vereséget szenvedett nemcsak Magyarországon, hanem Miskolcon is. Az MSZP ebben a történelmi mélypontban ugyanis mindössze egy szavazókörben nyert Miskolcon, és az az egyetlen szavazókör hogy, hogy nem, éppen a számozott utcák területére esik. Ebből is a napnál világosabban látszik, hogy az a napokkal ezelőtti állításunk, miszerint az MSZP keményen agitál a számozott utcák területén, nem volt légből kapott.

Számunkra ez a hatalmas FIDESZ győzelem azt mutatja, hogy a választópolgárok igent mondtak a nemzeti érdekvédelem politikájára az unióban, és igent mondtak a városi rendteremtés politikájára Miskolcon.

- Soós Attila, a FIDESZ-KDNP miskolci frakciójának szóvivője -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában