A Robinson család titka

Robinson család
Robinson család
Debrecen – A Napló mozisorozatának következő darabja A Robinson család titka című, színes, szinkronizált amerikai animációs film lesz – Stephen J. Anderson rendezésében –, melyet április 5-étől vetítenek a hazai mozik.

A főszereplők időgéppel landolnak a jövőben – de elérkezik-e egyáltalán az az időszak?

A Napló mozisorozatának következő darabja A Robinson család titka című, színes, szinkronizált amerikai animációs film lesz – Stephen J. Anderson rendezésében –, melyet április 5-étől vetítenek a hazai mozik (Debrecenben a Cinema City).

A tengerentúlon Meet the Robinsons címen futott Disney-produkció főszereplője, Lewis, a csodagyerek arra készül, hogy emlékszkenner neveztű találmányával megtalálja édesanyját, ám a két gonosz, a Kalapos és Doris ellopja tőle a szerkezetet. Lewis azonban nem adja fel. Segítségére siet a hirtelen felbukkanó Wilbur Robinson nevű fiú, aki időgépével elviszi Lewist a jövőbe, ahol eltöltenek együtt egy napot a kissé furcsa Robinson családdal.

 Az eljövendő világban, amely nyüzsög a repülő autóktól és ahol a városok a vízen úsznak, a két fiúnak fel kell vennie a harcot Kalapossal, ezen múlik, hogy egyáltalán elérkezik-e az a bizonyos jövő – derül ki a forgalmazó Fórum Hungary sajtóanyagából.