DVTK vs. FTC – A renitens szurkolók buszokat is rongáltak Miskolcon

Akt.:
A szombati DVTK–Fradi meccs ezúttal sem telt rendbontások és szabálysértések nélkül.
A szombati DVTK–Fradi meccs ezúttal sem telt rendbontások és szabálysértések nélkül.
Miskolc – A szombati DVTK–Fradi meccs ezúttal sem telt rendbontások és szabálysértések nélkül.

Több eljárás is indult a renitens szurkolók ellen. Kilenc esetben pirotechnikai eszközök birtoklása vagy használata miatt indult szabálysértési eljárás. Volt olyan szurkoló, akitől még a stadionba történő belépés előtt elvették a pirotechnikai eszközeit, azonban volt, akinek sikerült bevinnie és a meccs alatt működésbe hoznia. Egy Fradi-szurkoló ellen garázdaság miatt indult eljárás, mert a stadionba menet betörte a busz hátsó ajtajának üvegét. Ismeretlen tettes ellen rongálás vétsége miatt indult eljárás, mert az MVK-busz egyik ülését rongálta meg.

Szintén ismeretlen tettes ellen pedig rendbontás vétsége miatt indult büntetőeljárás, mert a vendégszurkolói szektorból a mérkőzés lefújása után a nézők elől elzárt területre ugrott be – tájékoztatta lapunkat Varga Rudolf, a B.-A.-Z Megyei Rend­őr-főkapitányság sajtóreferense.

ÉM-HE


Bacsa itt túljutott Lovrencsicsen
Miskolc - Egyetlen dologban volt partnere szombaton a Diósgyőr a Ferencvárosnak. A labdarúgó NB I 12. fordulójában szombaton délután Diósgyőri VTK – Ferencvárosi TC mérkőzést rendeztek a Diósgyőri stadionban. A két csapat szakvezetője közül a vendégeké két helyen változtatott az egy héttel ezelőt...