A rendőrségen végződött a korai látogatás a volt feleségnél

Akt.:
A rendőrségen végződött a korai látogatás a volt feleségnél
Encs, Miskolc, Ózd, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. augusztus 30-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megyében 2015. augusztus 30-án a miskolci járőrök egy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. Attila 49 éves miskolci lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 5 óra 45 perckor megjelent volt felesége miskolci lakásánál, annak ellenére, hogy attól korábban a Miskolci Járásbíróság az eljárás alá vont távoltartását rendelte el. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

A fentieken túlmenően az encsi rendőrök kettő, míg a tiszaújvárosi, a miskolci és az ózdi egyenruhások egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában hét személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –