A Puskás Akadémia nem akarja megvásárolni az eszéki csapatot

Budapest – A Puskás Akadémiának nincs szándékában nemzetközi csapatot vásárolni – tudatta a klub honlapján arra reagálva, hogy egy horvát lap szerint a felcsúti egyesület nyilvános ajánlatott tett az eszéki labdarúgócsapat (NK Osijek) részvényeire.

“A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia régóta szakmai kapcsolatban áll, több hazai és nemzetközi klubbal, akadémiával. Ilyen partnerünk a horvát elsőosztályban szereplő Eszék csapata is. A Puskás Akadémia szakmai együttműködést folytat az eszéki klubbal. A Puskás Akadémiának ugyanakkor nincs szándékában nemzetközi csapatot vásárolni.” – áll a közleményben.

A Glas Slavonije című horvát regionális napilap a hétvégén arról számolt be, hogy a Puskás Akadémia vételi szándéknyilatkozatát Mészáros László és Halmi Tamás írták alá. Ebben kinyilvánították és megerősítették azon szándékukat, hogy megvásárolnák a labdarúgóklub részvényeit, de mint írták: “a tranzakció jogi és pénzügyi összetettsége miatt elengedhetetlen az egyesület átvilágítása”, amelyet kötelesek elvégezni, mielőtt kötelező érvényű ajánlatot tennének. A Puskás Akadémia ezért azt kérte az illetékesektől, hogy hosszabbítsák meg a vételi ajánlat elfogadására nyitva álló határidőt, ami meg is történt.

– MTI –További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek