A Premier művészeti iskola várva vár

Miskolc – Egy apró jubileumon már túl van a miskolci székhelyű Premier Alapfokú Művészeti Iskola.

Így van – mondja Szabó Zsófia, az oktatási intézmény vezetője. – 2006-ban alapítottuk az iskolánkat, így tavaly voltunk 10 évesek. A kezdeti lendületünk nem tört meg, egyre nagyobb lelkesedéssel végezzük a munkánkat. Szakmailag felkészült, hazai és nemzetközi művészpályán már bizonyított művésztanárok tanítanak nálunk. A képzőművészet és színművészet mellett zene- és táncoktatást is végzünk, szinte felsorolni sem könnyű, milyen szerteágazó lehetőségek közül választhatnak a diákjaink. Egymást érik a fellépések, a versenyek, a gálaműsorok, ahol mindenki számot adhat tudásáról, felkészültségéről.
Kiemelt figyelmet fordítunk a szülőkkel való folyamatos kapcsolattartásra, a gálaműsorokon ők is meggyőződhetnek arról, hogy a gyerekeik mennyire tudják kibontakoztatni a bennük lévő tehetséget.

Két megyében is

A Premier Alapfokú Művészeti Iskola két megyében is jelen van.

– Borsod-Abaúj-Zemplén megye mellett Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében összesen 34 telephelyen végzünk művészeti oktatást, így ebben a két megyében szinte mindenki megtalálhat minket a lakóhelyéhez közel. Szeptemberben kezdődik a beiratkozás, ahová minden, művészet iránt fogékony gyereket és fiatal felnőttet várunk 6 és 22 éves kor között.

Beiratkozni személyesen Miskolcon a Győri kapu 149. szám alatt lehet, vagy a honlapunkon megtalálható bármelyik telephelyünkön. A honlapról a jelentkezési lap is letölthető – mondta el az információkat Szabó Zsófia.

ÉM

A Premier Alapfokú Művészeti Iskola elérhetőségei: