A praktikus párkányokról és szellőzőkről

A praktikus párkányokról és szellőzőkről
Mi jut eszedbe egy ablakpárkányról? Gyönyörű virágok, visszacsillanó napfény vagy egy jó kis bámészkodás, könyökölve a párkányon a tavaszi napsütésben…

Ez olyan meghitt, de az ablakpárkánynak egyéb szerepe is van. Méghozzá igen fontos szerepe! A kültéri oldalon elsősorban az a dolga, hogy kizárja és elvezesse a vizet, esztétikus látványt nyújtson. Ezzel együtt a párkányok szolgálhatnak dekoráció elhelyezésére is, gondolj csak a nagyi gyönyörű virágaira.

Milyet szeretnél?

Egy műanyag ablakhoz leginkább műanyag párkány kerül beépítésre, amit az Euroline le is gyárt neked akkor is, ha faerezet mintás ablakot rendeltél. Találsz a kínálatukban az általad választott párkányhoz passzoló színű vagy mintázatú végelzárókat is, amikkel az élettartamát növelheted, és természetesen még szebben mutat majd. A lakótér könyöklői általában műanyagból készülnek, de ha otthonodba például csiszolt mészkövet szeretnél, semmi gond, nekik te vagy az első, probléma nélkül elkészítik neked. Te megálmodod, ők valóra váltják!

Szellőzők

A mai modern világban az ablakok már tökéletesen zárnak. Gyakorlatilag nem szökik ki a meleg és a levegő sem húz be az ablakokon. Ez nagyon jó hír, hiszen télen a hideg kint, a meleg bent marad és nyáron sincs ez másként, csak fordítva. Igen ám, csak ennek vannak hátrányai, sőt veszélyei is!

A nyitott égésterű gázkészülékek mellett elengedhetetlen a megfelelő légcsere biztosítása. A fürdőszobában és a konyhában különösen oda kell figyelni, mert ezekben a helyiségekben fokozott pára és szennyezőanyag gyűlhet fel, ami légúti betegségek kialakulásához, penészedéshez is vezethet.

Van megoldás az egyszerű szellőző beépítésétől egészen a szellőztető rendszerekig!

A jól kiválasztott szellőzők a mindennapi tevékenységeinkhez, az épülethez és annak funkciójához is kiválóan alkalmazkodnak.

Ha szeretnéd személyesen megnézni termékeiket, mielőtt vásárolsz, megteheted bemutatótermükben, ahol kérdéseidre is azonnal válaszolnak. Személyre szabott ajánlatért pedig látogass el az Euroline weboldalára vagy küldj nekik emailt, de akár személyesen is felkeresheted őket.

– PR cikk –

Címkék: