Ökölvívás

2019.12.06. 10:24

Mezővári döntőzik, Csóka kikapott

Budapesten, a Körcsarnokban zajlik az idei felnőtt ökölvívó országos bajnokság, amelyen csütörtökön már az elődöntőket rendezték meg.

Forrás: Shutterstock

A Sárospataki TC részéről Mezővári Kinga a 60 kilogrammosok között Nagy Angélával (Kőbánya) elődöntőzött csütörtökön, és egyhangú pontozással nyert. A mai fináléban a zempléni lány ellenfele Pribojszki Kata (Sopron) lesz. A miskolci Hell Fight Club bunyósai közül az 52 kilogrammban Csóka Nándor a csütörtöki elődöntőben a ferencvárosi Szaka István ellen húzott kesztyűt, jó meccset láthatott a közönség, a bírák végül 3-2-es pontozással a fővárosi öklözőt találták jobbnak, így Csóka nem lesz ott a döntőben. A 75 kilóban a 18 esztendős Mester Soma szerdán biztosan győzve ,,beütötte magát„ a legjobb négy közé, ahol tegnap azzal a Harcsa Zoltánnal mérkőzött volna, aki korábban olimpián is indult – ám Mester végül (valamilyen oknál fogva) nem állt ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!