Friss hírek

2010.01.11. 12:03

MDF: amit a KDNP csinál, az politikai prostitúció

<p>Csapody Miklós MDF-es országgyûlési képviselõ szerint, amit a KDNP és annak elnöke Semjén Zsolt csinál az már nem egyszerûen megélhetési politizálás, hanem "politikai prostitúció."</p>

Az MDF-es politikus errõl hétfõn beszélt budapesti sajtótájékoztatóján arra reagálva, hogy Semjén Zsolt a Magyar Narancsnak adott múlt heti interjúban magát gladiátornak nevezve elismerte, hogy Gyurcsány Ferenc amortizálása és Orbán Viktortól való távoltartása volt a feladata a Parlamentben.

Csapody Miklós szerint ez elfogadhatatlan és összeegyeztethetetlen a parlament alapvetõ céljával, ahol nem egymás megsemmisítése, hanem meghallgatása és a vita lenne a cél. Az ellenzéki politikus hozzátette: mindehhez még hozzáadódik Orbán Viktor mérhetetlen gyávasága, hiszen sajtóhírek szerint a Fidesz elnöke már most eldöntötte, hogy kibújik a miniszterelnök-jelölti vita alól az idei kampányban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!