A Pillantás a hídról lett a hónap előadása novemberben

A Pillantás a hídról lett a hónap előadása novemberben
Miskolc - Az Arthur Miller színművéből készült Pillantás a hídról című színházi előadás lett a hónap előadása a kiadónk portálján szavazók támogatásával.

Mint ismert: a közönség a Borsod Online-on adhatja le szavazatát, a Miskolci Nemzeti Színház melyik előadása nyerte meg leginkább a tetszését.

Az elégedettségüket, tetszésüket csillagok formájában juttathatják kifejezésre.

Novemberben a Lukáts Andor rendezte előadás 4,75-es átlaggal megelőzte az Egy csók és más semmi című zenés játékot (4,7), A Nagy Romulust (4,5), a Momót (4,33) és A nagy Gatsby-t (4,06).

A szavazás folytatódik: decemberben is érdemes felkeresniük a színházbarátoknak a Borsod Online-t, ahol szavazhatnak a nekik tetsző előadásokra (és az ezekben színpadra lépő színészekre), és el is mondhatják véleményüket: mi tetszett és miért, mi hogyan hatott rájuk az éppen megtekintett előadásból.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s