A pénzügyminiszter is teniszezett

Szikrázó napsütés, jól előkészített pályák, izgalmas küzdelmek. Mindezek az első ízben megrendezett Futár Kupa páros teniszversenyt jellemezték, amelyet vasárnap rendeztek a megyeszékhelyen a városi stadionban a tenisz klubbal közösen.

A résztvevők három csoportban küzdöttek, valamennyi páros három mérkőzést játszott. Vendég volt Veres János pénzügyminiszter, aki elfogadva a hetilap invitálását, Bige Lászlóval az oldalán a Szabó Ferenc–Koncz Imre páros ellen küzdött. Végül Szabóék 9–6 arányban nyertek. Ez a páros lett egyébként az egyik csoport nyertese, mellettük a Hart József–Gazdag Zsolt duó szerezte meg az első helyet a másik csoportban, míg a harmadik nyertes a dr. Nedeczky Zsolt–Bohus Pál duó lett.

Valamennyi résztvevő egy fadobozos, feliratozott vörös bort kapott emlékül a Castello Borház támogatásával. A résztvevő párosok: Bodnár Ferenc–Szalontai János, Lippay István–Gaga István (Gaga sérülése miatt Újhelyi Józseffel fejezte be a küzdelmet), dr. Móré Csaba–Dvorszki Tibor, Takács József–dr. Fazekas Sándor, Hart József–Gazdag Zsolt, Szabó Ferenc–Koncz Imre, Balogh Tibor–Dankó József, Bige László–Veres János, Czető Árpád–Nagy Zsolt, dr. Nedeczky Zsolt–Bohus Pál, Mádi László–Madarassy György, ifj. Séra Gyula–Magyari Ákos.

A hagyományt folytatva a Futár Hetilap minden év októberében megrendezi ezt a páros viadalt.

– Máthé Csaba -