A Pécs ellen hazai környezetben zárnak a barcikaiak

Akt.:
A Pécs ellen hazai környezetben zárnak a barcikaiak
© Fotó: Bujdos Tibor
Kazincbarcika – A Vegyész RC Kazincbarcika szombat este játssza az idei esztendő utolsó mérkőzését.

A férfi röplabda NB I 14. fordulójában ma 17.30-tól Vegyész RC Kazincbarcika – Pécsi TE-PEAC meccset rendeznek Kazincbarcikán. A két csapat között jelenleg hat hely különbség van a bajnoki tabellán, a dobogó alsó fokán található Vegyész RC javára, ami pontokban kifejezve 19 egységet jelent. Vagyis az esélyek egyértelműen a hazai csapat mellett szólnak az esztendő utolsó tétmeccsén.

Négy hetes szünet

– Szeretnénk győzelemmel búcsúzni közönségünktől, a 2015-ös esztendőtől, és szeretnék minden játékosnak lehetőséget adni arra, hogy pályára lépjen – mondta Toma Sándor, a Vegyész RC Kazincbarcika csapatának vezetőedzője. – Kisebb betegségek és sérülések azért jelen vannak az életünkben, de ezek nem tűnnek olyan jelentősnek, az átlagos sportártalmi dolgokat nem haladják meg, úgyhogy bízom benne, hogy mindenki felül tud kerekedni ezeken.

A VRCK-ra a szombati meccs után négy hetes tétmérkőzés nélküli időszak vár, de ezt nem heteken át tartó otthon üléssel kívánják eltölteni a barcikaiak.

Január elejétől

– 2016-ban január 16-án játsszuk a jövő év első bajnokiját – közölte Toma Sándor, a sárga-kékek szakvezetője. – A szünetben Szlovákiába hívtak minket egy tornára, valószínűleg elmegyünk oda, és az ünnepek idején is lesznek foglalkozások, elsősorban konditermiek szerepelnek a programban, január elejétől pedig teljes intenzitással, a teremben folytatjuk a munkát a jövő évi feladatok, célok elérését szem előtt tartva.

ÉM-BCS