A pataki táncosok nyerték a legtöbb díjat

Vidám táncosok
Vidám táncosok
Sárospatak – Kiemelkedő sikert értek el a sárospataki Farkas Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola néptáncosai az Oktatási Hivatal által kiírt országos tanulmányi versenyen – tudtuk meg Darmos István táncpedagógustól.

Székesfehérváron a gyermekeknek kötelező és szabadon választott táncokkal kellett színpadra lépni, meghatározott feltételek között. A Farkas Ferenc Művészeti Iskola 80 táncosa vett részt a versenyen, s valamennyien igazán kitettek magukért, hiszen mindhárom induló csoportot díjjal jutalmazták.

Az iskola nyerte el a legtöbb díjat a fesztiválon, szám szerint négyet. A második korosztályban a Pitypang csoport tagjai – felkészítői Darmos Éva és Kovács Borbála – harmadik helyezést, a harmadik korosztályban a Csimpolya csoport tagjai – felkészítők Darmos Éva és Darmos István – harmadik helyezést, valamint a Pacurka csoport táncosai – felkészítő Darmos Éva és Darmos István – országos első helyezést értek el, e mellett az iskola tánctagozata a „színpadi viseleteinek megkomponálásáért” különdíjban részesült.

ÉM