A pártok szóvivõit hívja vitára az MDF

Vitára hívja az MDF az európai parlamenti választásokon mandátumot szerzett pártok szóvivõit, hogy megosszák pártjaik elképzeléseit arról, milyen országot képzelnek el – mondta csütörtökön a párt szóvivõje. Kerék-Bárczy Szabolcs hozzátette: úgy tûnik, egyetlen párt miniszterelnök-jelöltje sem tud és nem mer nyilvános vitát folytatni Bokros Lajossal. A politikus szerint most kiderülhet: “a megfutamodó miniszterelnök-jelöltek mellett hasonlóan megfutamodó szóvivõk állnak-e”.

Bokros Lajos, az MDF miniszterelnök-jelöltje már ismertette elképzeléseiket – hangsúlyozta Kerék-Bárczy Szabolcs. Az MDF szóvivõje szerint Magyarország stabilitásához és felemelkedéséhez kicsi és okos államra van szükség, amely az erõfitogtatás és a hétköznapi életbe való kéretlen beavatkozás politikája helyett az ész politikáját követi.

A szóvivõ szerint eddig csak az MDF miniszterelnök-jelöltje tárta a nyilvánosság elé részletes programját. “A többi kormányfõ-jelölt elbújik a vita kihívása elõl” – tette hozzá Kerék-Bárczy Szabolcs.