A parkolás géniuszai, ezúttal a Martin-kertvárosból

Akt.:
A parkolás géniuszai, ezúttal a Martin-kertvárosból
Miskolc – Továbbra is érkeznek a fotók olvasóinktól a bosszantóan parkoló autósokról. A mostani képek egy már nem fiatal mobiltelefonnal, a miskolci Martin-kertvárosban készültek.

A piros autó a településrész egyirányú utcácskájában a menetiránnyal szemben, az utcakereszteződésbe belógó farral parkol. A szőke nő elment vásárolni, ezzel szabálytalan távozásra (tolatásra) kényszerítve a vele szemben szabályosan parkoló Mercit.

martinkertvaros_parasztparkol10

A metálszürke Suzuki sofőrje is bizonyára vásárolni ment. Az autóját az ABC áruház húsbeszállító ajtajánál hagyta. A két termetes cekkeremmel csak “lapjával” haladva, alig fértem el közöttük. (Ha a nagy fehér hűtő-teherautó áll bent, akkor többnyire megkerülöm a szomszédos családi házat.) Mind a két esetben, csupán néhány méterrel távolabb jó néhány szabad parkolóhely volt.

Önnek mi a véleménye erről? Várjuk a véleményeket, hozzászólásokat és persze fotókat továbbra is az imre.horvath@eszak.hu címre.


Rosszul csinálod: az ikszre parkolt a suzukis
Miskolc - Összeállítás a parkolás géniuszaiból, olvasóink fotóiból. Hihetetlen néhányan mennyire nem tudnak – vagy akarnak – helyesen parkolni...! Szép számmal érkeztek fotók és vélemények is a lapunkban meghirdetett felhívásra, amelyben olyan járművekről kértünk fotókat olvasóinktól, amelyekkel ...

A legelvetemültebb parkolásokat keressük
Borsod-Abaúj-Zemplén - Keresztbe-kasba, két helyre, vagy egyenesen négyre, a merőleges parkolóhelyre hosszában, a párhuzamosra keresztben, a halszálkásra fordítva, családira kabrióval, rokkant helyre sportautóval, rá a megállni tilos táblára, elfoglalva a járdát, felállva a díszkőre, fűre, beparkolv...