A nyúl után „lenyúlta” a tyúkot is Körömben

A nyúl után „lenyúlta” a tyúkot is Körömben
A nyúl után „lenyúlta” a tyúkot is Körömben - © Fotó: police.hu
Köröm, Tiszaújváros – A rendőrök ismét elfogták azt a körömi fiatalkorú fiút, aki legutóbb egy helyi portáról nyulat, most pedig tyúkot lopott.

Mint korábban közöltük a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság helyi körzeti megbízottja 2015. június 15-én Körömben 18 óra 30 perckor ellenőrzés alá vont egy általa más ügyekből már ismert helyi fiatalt, aki egy „mozgó zsákot” cipelt a vállán. A tarisznya egy házi nyulat rejtett, a fiatalkorú fiú pedig a rendőr kérdéseire zavartan és idegesen reagált.

A további adatgyűjtés eredményeként a körzeti megbízott megállapította, hogy az állatot nem sokkal az intézkedés megkezdése előtt tulajdonították el egy helyi portáról.

A szabadlábon védekező fiatalkorút a rendőrök 2015. június 18-án 12 óra 40 perckor fogták el újból, mivel megalapozottá vált a gyanú, hogy a terhelt nem sokkal előtte egy másik körömi ingatlanról tyúkot, illetve fémet lopott.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállított 16 éves körömi fiú gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett, amit követően a hatóság kezdeményezte a fiatal gyermekvédelmi szakellátásban való elhelyezésesét.

Az említett két ügyben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat bűntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a fiatalkorú terhelttel szemben.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Nyúl a zsákban Tiszaújvárosban

Tiszaújváros – A helyi körzeti megbízott tetten érte és elfogta azt a körömi fiatalkorú fiút, aki egy helyi portáról nyulat lopott. A terhelt gyanúsítotti kihallgatásán más bűncselekmény elkövetéséről is számot adott a rendőröknek. tovább »