A nyírségieken át vezet az út felfelé

A két ősi rivális, a Debrecen és a Nyíregyháza férfi kézilabdázói feszülnek egymásnak vasárnap.

A múlt heti, kínos békési vereséget követően vasárnap 16.30-tól a Hódosban feledtetheti az eddigi gyengébb teljesítményét a DKSE férfi élvonalbeli csapata. Az Ökrös-tanítványok a hét utolsó napján az örök rivális, Nyíregyháza ellen lépnek pályára a bajnokság keretein belül.

Ha valakinek, akkor a debreceniek csapatkapitányának, Tóvízi Krisztiánnak többet jelenthet az átlagnál pályára lépni a nyírségiek ellen, hiszen a 32 éves játékos több évet is lehúzott a szomszédvár alakulatában.

– Már nagyon várjuk a vasárnapi mérkőzést, hiszen szükségünk van az itt szerezhető két pontra, amit lehetőleg jó játékkal szeretnénk megszerezni – nyilatkozta a DKSE hivatalos honlapján az irányító. – Főleg rutinos játékosok alkotják a vendégek keretét, de nem szabad megfeledkezni a remek átlövőről, Tarnavölgyiről, illetve a szlovák kapusuk is kiválóan teljesít, ha elkapja a fonalat. Szerdán a Nyíregyháza kikapott a PLER otthonában, remélhetőleg ez elveszi a kedvüket a vasárnapi rangadótól. Már nem jelent számomra olyan nagy kihívást a nyírségiek ellen pályára lépni, mint korábban, hiszen már csak egy-két korábbi társam játszik a jelenlegi együttesben. A szurkolóknak azt ígérem a csapat nevében, hogy teljes elánnal vetjük magunkat a küzdelembe és két ponttal köszöntjük őket a nemzeti ünnepünkön – tekintett önbizalommal telve a mérkőzésre a DKSE csapatkapitánya.

Kapcsolódó anyagok:

  • Nincs pánik, de keresik az okokat
  • Csakis a győzelem!
  • Újabb vereség
  • Teljes csapattal a rangadón