A Nyéki-tóba fulladt egy férfi

Akt.:
Miskolc (MTI) – Vízbe fulladt egy 63 éves miskolci férfi – az elsődleges adatok alapján fürdőzés közben – a Borsod megyei Nyékládháza mellett lévő tavak egyikében csütörtök délután – tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: fél háromkor egy kamionos leparkolt a járművével az úgynevezett Debreceni-tó mellett, és észrevett egy a vízparton parkoló autót, illetve a tó felszínén lebegő testet, ő értesítette a rendőrséget.

A 63 éves férfi a jelek szerint fürdőzött, gumimatracot, törülközőt találtak a helyszínen. A hatóság az idegenkezűséget kizárta.  

A miskolci rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

A szóvivő elmondta, hogy a szintén Nyékládháza környékén lévő Gólem-tóban eltűnt egy 18 éves fiatalember, erről fél hatkor értesítették a miskolci rendőrkapitányságot.

– MTI –Nagyobb térképre váltás


Halálos horgászat a Kifli-tónál

Csobaj, Szerencs – Az elmúlt években több alkalommal előfordult, hogy a nyári fürdőzések tragédiába torkoltak Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A legnagyobb veszélyben az ittas fürdőzők vannak, de a bányatavakban való átgondolatlan merülések is könnyen halállal végződhetnek, illetve a horgászás is hordozhat magával veszélyeket!
További hírek a Magyarország kategóriából

Sporthírek