A nyárnak vége, de a programok folytatódnak

A víztoronyba is érdemes lesz ellátogatni
A víztoronyba is érdemes lesz ellátogatni - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Nincs is annál jobb, mint együtt főzni családtagjainkkal, barátainkkal. Most eljött az ideje, hogy ezt megtegyük, hiszen a XIX. Birka- és Slambucfőző Örömnap vár mindenkit egy fergeteges bulival, utánozhatatlan ízekkel és hagyományos, magyaros ételekkel.

2018. szeptember 7–9., péntektől vasárnapig

II. Vörösbor Fesztivál – Nagy­erdei Víztorony

A bor szerelmesei idén sem maradhatnak le arról, hogy ne ízleljék meg kedvenc boraikat a VörösTorony fesztiválon.

Az eseményen a D-vitamin együttes és a Vis Maior formáció is fellép, hogy szórakoztassák a borkedvelő nagyközönséget. Vidd magaddal kis kedvenced, ha szeretnéd, a rendezvény kutyabarát.

2018. szeptember 7., péntek

20.00 Kontaktus koncert – Debreceni Ifjúsági Ház

A hétvégén végre benépesül az Ifiház színpada.

2018. szeptember 8., szombat

XIX. Birka- és Slambucfőző Örömnap – Hajdúszoboszlói repülőtér

Színes programkavalkád várja azokat, akik ellátogatnak a rendezvényre. A számtalan fellépő mellet rendőrök és erőemelők tartanak bemutatót, miközben az ínycsiklandozó ételek a bográcsokban fognak rotyogni.

A nap folyamán többek között fellép Emilió, Solymos Tóni és zenekara, valamint a Kondor Band együttest is láthatjuk a színpadon.

2018. szeptember 7–8., péntek, szombat

III. Debreceni Tetováló Fesztivál – Roncsbár

Tetováló kiállításokat tekinthetünk meg, előadásokat hallgathatunk magáról a tetoválásról, valamint betekintést nyerhetünk a piercingek világába.

2018. szeptember 14., péntek

18:00 Rákász Gergely koncert – Hajdúböszörmény Református Templom

Rákász Gergely egyedi látásmóddal és fiatalos lendülettel tölti meg a komolyzenét. Az ország legfiatalabb koncertorgonistájaként adta első hangversenyét, azóta látványkoncertjeivel új műfajt teremtett, amiért ezrek rajonganak.


Debrecen – A Negyedik Műszak zenekar adott koncertet szerdán a Liszt Ferenc téren. A 2009-ben alakult debreceni formáció hazai és külföldi rock-blues slágerekkel szórakoztatta rajongóit. Fotó: Molnár Péter

Debrecen – Kozma László Hangszerparádé című, vetítéssel egybekötött előadását láthatták-hallhatták az érdeklődők szerdán, a DAB-székházban. Fotó: Derencsényi István