“A nők gyűlölnek, mert szép vagyok”

“A nők gyűlölnek, mert szép vagyok”
  A 41 éves műsorvezetőnő annyira szépnek találja magát, hogy szerinte a férfiak rajonganak érte a nők pedig gyűlölik őt ezért – nem csoda, hogy az önjelölt szépség vallomása világszenzáció lett.

Mindenki azt akarja tudni, hogy ki az a Samantha Brick. Nos nem kell fáradnunk, hogy feltérképezzük, megtette ezt ő maga helyettünk, ezért is lett világszenzáció a szerény hölgy: “magas, karcsú és szőke vagyok, gyakran gratulálnak a külsőmhöz. Tudom is, hogy elképesztően szerencsés vagyok…” – ezt kedden írta a 41 éves műsorvezető-újságíró az egyik legnagyobb angol napilapban. Arról is beszámolt, hogy az élet több területén érte már pozitív megkülönböztetés a mosolya miatt.
Azt is kijelentette írásában, hogy egyszerűen nem minden nő jelenthet meg a kamera mögött és ezzel a
BBC2 műsorvezetőjét Mary Beard-ot ócsárolta, aki szerinte igénytelen és öreg.
Hogy ne csak jót mondjon elárulta, hogy külseje miatt negatív diszkrimináció is érte, mert világraszóló szépsége akadályozta meg az előléptetésben, amikor a csúnya, kövér és irigy főnöknője megfúrta őt. Szerinte az olyan szép nőknek, mint ő nem lehet tartós barátságuk más nőkkel, mert a féltékenység sokszor felüti a fejét, ő maga számtalanszor járt már így, mikor barátnői férjei szemet vetettek rá. Minden férfi vágyának tárgya komoly vihart kavart Nagy-Britanniában és még azon túl is. A világ minden pontjáról írnak véleményeket, amiben finoman szólva sem a hölgy szépségét méltatják. A “hülye p***a a legfinomabb kifejezés rá, amire ragálva válaszként egy újabb írást jelentetett meg Samantha Brick, amiben közli, hogy ezen kommentek őt igazolják: az emberek irigyek…
– MON –