Életstílus

2010.07.30. 06:02

Napi horoszkóp - péntek

<p>Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!</p>

Kos 03.21.-04.20.

A tegnapinál jóval nyugodtabban telik el az a nap. Mégis legyen elővigyázatos a pénzügyi kérdéseket illetően, és ügyeljen az egészségére! Intézzen el mindent, amihez csak tapasztalat és gyakorlat szükséges, de ne fogjon bele új elképzeléseinek megvalósításába. Az sokkal jobban fog holnap vagy holnapután sikerülni. Egy szerelmi viszonyban valószínűleg ma beszélni kénytelen az érzelmeiről.

Bika 04.21.-05.21.

Fontos nap ez a mai – a döntés pillanata elérkezett! Nem halogathatja tovább, hiszen világos és egyértelmű választ várnak Öntől. Olyat, amilyet már megszokhattak máskor is. volt ideje arra, hogy megfelelően számot vessen a következményekkel, és feltérképezze a hátteret is. ne habozzon, mert most tényleg minden perc számít! Szerencsére a csillagok maximálisan támogatják elhatározásait, bízhat megérzéseiben.

Ikrek 05.21.-06.21.

Zavaros napra van kilátás, ezért lehetőleg ma ne bocsátkozzon anyagi kalandokba. Holmi csekélységek miatt is veszekedések támadhatnak Ön és partnere között. Ha utazni szeretne, akkor ma nyugodtan útnak indulhat. Ha azonban valamilyen szerződést szándékozik aláírni, rendkívül alaposan olvassa el még a kis betűvel írott részeket is, nehogy valami fontos dolog elkerülje a figyelmét.

Rák 06.22.-07.22.

Nem kell mindjárt elkeseredni, ha felettesei, vagy üzleti partnerei kötözködnek Önnel. Mindenkivel előfordulhat, hogy egyszer érdemein alul, másszor pedig jóval azon felül ítélik meg a teljesítményét. Főleg azoknak nem lehet okuk nyugtalanságra, akiknek húzóerejét és a tehetségét elismerik. Mindenkinek lehet rossz napja, még Önnek is. A főnökökről, üzleti partnerekről már nem is beszélve.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Kétségtelen, hogy a változatosság gyönyörködtet, ám egy bizonyos határon túl káros is lehet. Legtöbbször bocsánatos bűn az Oroszlán csapodársága, ezért is bocsátja meg olyan nehezen, ha olykor kitör a lázadás. Túlfeszíti a húrt, és ha ezt a szemére vetik, Ön kapva kap az alkalmon, hogy még messzebbre menjen. Ezzel végképp próbára teszi a másik türelmét. Ön persze nem volna ilyen megértő az ő helyében.

Szűz 08.24.-09.23.

Csalódottnak érzi magát ezen a napon, mert a szerelemben nem kísérte siker próbálkozásait. Ismét itt áll elhagyatva, reményvesztetten. Ha ez lenne az első csalódás az életében, bizonyára könnyebben kiheverné, de immár sokadszor kell belátnia, hogy nincs esélye a tartós boldogságra. Ne adja fel azonban a reményt, hiszen még Ön előtt van az élet, és valaki minden pillanatban feltűnhet a láthatáron.

Mérleg 09.24.-10.23.

Annyira elszokott az ilyen csendes napoktól, hogy alig találja fel magát, pedig azért, mert nem történik semmi említésre méltó, még akad tennivalója bőven. Mi több, annyira kifárasztja magát, hogy estére nem lesz kedve semmihez. Így lemarad egy remekbe szabott névnapi buliról, viszont kiolvassa végre a hónapok óta elkezdett könyvet. Rájön, hogy az ilyen nyugodt napoknak is megvan a maguk szépsége.

Skorpió 10.24.-11.22.

Sokat ígérő nap ez a mai! Mindenki tudja Önről, hogy nagy természet- és állatbarát, és ez nemcsak abban nyilvánul meg, hogy szeret kirándulni, hanem, hogy nagyon szereti magát a természetet és az állatokat. Ha úgy érzi, van keresnivalója a természetgyógyászatban, nyugodtan próbálkozhat vele. Ismereteit is bővíti, és még másokon is segít. Ez pedig önelégültséggel tölti el a későbbiekben is.

Nyilas 11.23.-12.21.

Rövid együttlétükből is lehet látni, hogy nem egymásnak teremtette Önöket a sors. Főleg az zavarja, hogy az illető felületes, hogy néha kifejezetten felelőtlen. A legnagyobb baj mégis az, hogy változásra, a változtatásra nem sok a remény. Alaposan gondolja meg azért, hogy mit tesz: vállalja-e a napi összetűzéseket, vagy inkább megszakítja ezt a furcsa, ám mégis erős köteléket.

Bak 12.22.-01.20.

Ha éppen szabadságon van, könnyen talál olyan elfoglaltságot, ami kellő kikapcsolódást nyújt. Egy izgalmas könyv, hangulatos sétahajókázás vagy esti séta akkor is módot ad némi lazításra, ha már (vagy még) nem nyaral. Próbálja meg úgy kialakítani napi programját, hogy úszásra, kirándulásra mindig legyen alkalma. Télen ugyanis hiába szeretne nagy túrákat tenni, nem lehetséges. Inkább keljen fel fél órával előbb!

Vízöntő 01.21.-02.19.

Az utazást tervező Vízöntők ma lehetőleg ne induljanak el. Jobb a béke, arról nem beszélve, hogy holnap is lesz egy nap. Annál jobban teszik, ha befejezik, lezárják heti teendőiket, hiszen ma minden kedvez tevékenységüknek. Néhány fontos dolgot kell még megvásárolnia, amit eddig elmulasztott. Tovább már nem halogathatja a dolgot, még akkor sem, ha egyáltalán nincs kedve hozzá.

Halak 02.20.-03.20.

Egyszerűen szomjazza a szerelmet, nem tud betelni a kedvesével. Csodálja, imádja, és úgy kívánja, ahogyan még soha senkit. Bár ma is módjában lesz meggyőződni vonzalma kölcsönösségéről, sajnos nem éri be ennyivel. Magára vessen, ha féltékenységével megkeseríti együttlétüket, ami egyébként tökéletesnek mondható. Gondoljon azért arra, hogy partnere az égvilágon semmi okot nem ad erre.


</script>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!