A nemzeti ünnepen is lopták a fákat Borsodban

Akt.:
A nemzeti ünnepen is lopták a fákat Borsodban - illusztráció
A nemzeti ünnepen is lopták a fákat Borsodban - illusztráció
Encs, Kazincbarcika, Miskolc, Sárospatak, Szerencs – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. március 15-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megyében 2016. március 15-én a Kazincbarcikai-, a Sárospataki-, az Encsi- és a Szerencsi Rendőrkapitányság öt fővel szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés, tulajdon elleni szabálysértés (falopás), a távoltartó határozat szabályainak megszegése, illetve garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást. A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fenti eseteken túlmenően a kazincbarcikai egyenruhások egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe, míg az encsi- és a szerencsi járőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további három esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s