Helyi közélet

2015.06.29. 13:28

Bíróság elé állhat a táskatolvaj

Kazincbarcika - Befejezte a rendőrség a nyomozást azzal a férfival szemben, aki egy kazincbarcikai buszról tulajdonította el egy utas táskáját.

Kazincbarcika - Befejezte a rendőrség a nyomozást azzal a férfival szemben, aki egy kazincbarcikai buszról tulajdonította el egy utas táskáját.Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság S. Bálint 34 éves bélapátfalvai lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint S. Bálint 2015. május 23-án 12 óra körüli időben Kazincbarcikán egy távolsági autóbuszról eltulajdonította egy utas táskáját a benne lévő pénzével, telefonjával és irataival együtt.

Az autóbusz kazincbarcikai végállomásánál a térfigyelő kamera rögzítette az ellopott táskát kezében tartó tolvajt, akit az állomáson tartózkodó biztonsági őrök a rendőrök kiérkezéséig visszatartottak.

Az ügyben indított nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 2015. június 24-én befejezte és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Kazincbarcikai Járási Ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában