Sport

2015.08.15. 21:14

Labdarúgó NB I - Kikapott a Videoton Angyalföldön

Budapest, 2015. augusztus 15., szombat (MTI) - A Vasas hazai pályán 2-1-re nyert a címvédő Videoton ellen szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójában.

Budapest, 2015. augusztus 15., szombat (MTI) - A Vasas hazai pályán 2-1-re nyert a címvédő Videoton ellen szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójában.

Az újonc angyalföldi együttes 2008 novembere után győzte le újra a fehérváriakat bajnoki mérkőzésen.

OTP Bank Liga, 5. forduló:

Vasas FC-Videoton FC 2-1 (0-1)

Illovszky Rudolf Stadion, 1500 néző, v: Solymosi

gólszerzők: Novák (48.), Remili (76.), illetve Kovács I. (45.)

sárga lap: Pajovic (17.), illetve Heffler T. (28.), Ivanovski (41.), Kovács I. (49.)

Vasas:

Nagy G. - Pajovic, Grúz, Debreceni, Hangya (Osváth, 78.) - Vida M. (Vukasovic, 65.), Adamovic (Ubiparip, 72.), Berecz, Lázok - Novák, Remili

Videoton:

Danilovic - Szolnoki, Luijckx, Lang (Fejes, 51.), Heffler T. - Oliveira, Pátkai, Kovács I., Trebotic, Ivanovski (Gyurcsó, 67.) - Feczesin (Soumah, 75.)

Az első félidőben gyakorlatilag egyetlen komoly helyzet sem alakult ki, a címvédő valamivel veszélyesebbnek tűnt, de néhány lehetősége a Vasasnak is volt. A játékrész hosszabbításában aztán Kovács István szép góljával váratlanul megszerezte a vezetést a Videoton.

Fordulás után csak három percnek kellett eltelnie, hogy egyenlítsen a Vasas. A 60. percben a vendégek "elveszítették" vezetőedzőjüket, a játékvezető ugyanis piros lappal elküldte a kispadról a hevesen reklamáló Bernard Casonit. Bő negyedórával később Remili Mohamed egyéni akciója révén fordítottak a hazaiak, a székesfehérvári együttes pedig a hátralévő időben már nem tudott megújulni.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!