boon-sportoldal

2011.06.22. 15:44

Újra nyert a Golden Boys

<p>Mezőkövesd - A mezőkövesdi Golden Boys csapata nyerte meg a Pünkösdi Focitornát. A kispályás labdarúgótornának a Városi Sportcsarnok adott otthont június 12-én.</p>

A Xanthi Gyros Bár szervezésében megrendezett egész napos viadalon 10 együttes mérte össze a tudását. A résztvevők két ötös csoportban küzdöttek meg egymással a továbbjutást jelentő első két helyért. Az A csoportból a 12 pontot szerző Golden Boys és a 7 pontos Jacsó Kft. csapata jutott be a torna elődöntőjébe. A B jelű kvintettben a Xanthi Gyros Bár gárdája végzett az első helyen 9 ponttal, a szintén 9 egységig jutó Fény-vill Cool-Tour FC előtt.

A Pünkösdi Focitorna első elődöntőjében a Golden Boys és a Fény-vill Cool Tour FC csapott össze a fináléba kerülésért. A mezőkövesdi fiatalok nagy küzdelemben 3-1-es győzelmet arattak az egerszóláti együttes ellen, így a Golden Boys biztosította helyét  a viadal döntőjében. A Xanthi Gyros Bár - Jacsó Kft. összecsapás szintén 3-1-es végeredménnyel zárult, ennek köszönhetően a Gyros gárdája jutott be a fináléba.

A bronzmérkőzésen a Fény-vill Cool Tour FC 3-2-es sikert ért el, ezzel felállhatott a képzeletbeli dobogó harmadik fokára. A torna döntőjében a Golden Boys nagyon magabiztosan, 4-0 arányban győzte le a Xanthi Gyros Bár együttesét, így az „Aranyos Fiúk” zsinórban negyedik alkalommal diadalmaskodtak a Gyros által megszervezett viadalokon.

 A díjakat, elismeréseket Béres Sándor, a Xanthi Gyros Bár üzemeltetője, a torna fő szervezője adta át a csapatoknak. A három dobogós gárda mellett különdíjban részesült a legeredményesebb góllövő, Somogyi József  (Xanthi Gyros Bár), aki 10 találattal hódította el a gólkirályi címet.

- B. K. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!