A NAP ELŐFIZETŐJE: Hallgató Sándor

Hallgató Sándor
Hallgató Sándor
Tiszadada – Sok hirdetés a lapban, és a bulifotók is feleslegesek. Egyre ritkábban jelenik meg a Keletben az egyszerű, bölcs parasztember, sokkal több mélyenszántó, értékes írásra lenne szükség! – adott hangot kritikájának olvasónk.

Általában elkerül a szerencse, így nagyon meglepődtem, amikor megtudtam: megnyertem a Kelet-Magyarország hűséges olvasói között sorsolt gazdag ajándékcsomagot – mesélte a 75 esztendős Hallgató Sándor.

A Tiszadadán élő, kereskedelmi-vendéglátói végzettséggel rendelkező, nyugdíjas olvasónk elmondta: a 60-as években döntött az előfizetés mellett. Jól ismeri Angyal Sándor exfőszerkesztőt, szívesen olvassa vendégsorait a lapban.
A Kelet-Magyarország pozitívumának tartja, hogy minden fontos megyei eseményről hírt ad, és találóak a hét végi tematikus oldalak is.

– Ugyanakkor sok a hirdetés a lapban, és a bulifotók is feleslegesek. Egyre ritkábban jelenik meg a Keletben az egyszerű, bölcs parasztember, sokkal több mélyenszántó, sokatmondó, értékes írásra lenne szükség! – adott hangot kritikájának Sanyi bácsi.

– Palicz István –