BOON Sziréna

2008.11.13. 22:01

Sávváltás után belementek

<p>Miskolc - Kisebb anyagi kárral végződött az a baleset, ami Miskolcon történt csütörtökön este.&#160;<DIA alt="Sávváltás után belementek" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/S_vv_lt_s_ut_n_belementek/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Sávváltás után belementek" src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

A Madarász Viktor egyirányú utca jobboldali sávjában közlekedve egy Mitsubishi vezetője meglátott egy üres parkoló helyet az út bal oldalán, és ezután rögtön kormányozta is autóját abban az irányba. A bal oldali sávban viszont jött hátúlról egy Chrysler, ami a parkolni készülő autó jobb hátúlját eltalálta. Az ütközés következtében szerencsére nem sérült meg senki sem, az autókban látszólag nem keletkezett nagyobb kár. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!