„A multinacionális cégek érdekeit szolgálják”

Miskolc – „Az Európai Unió vezetői kezdettől fogva a multinacionális cégek érdekeit szolgálják, mert a még nagyobb integráció, egy Európai Egyesült Államok felé terelnék a közösséget alkotó nemzetállamokat” – mondta sajtótájékoztatóján Csöbör Katalin.

A miskolci orszá­ggyűlési képviselő hangsúlyozta, hogy ezzel a multinacionális cégek érdekeit helyezi előtérbe Brüsszel, amely érdekek – például a rezsicsökkentés politikájával – messze nem egyeznek a magyar nemzet érdekeivel.

„Állítsuk meg Brüsszelt!”

„Ezért kell összefognunk, és harcolnunk ellenük, nekünk, magyaroknak a nemzeti konzultáció révén, majd az érdekeit felismerő többi országnak” – hívta fel a figyelmet Csöbör Katalin. Mint mondta, ezért fogalmazta meg a magyar kormány a szlogent, hogy „Állítsuk meg Brüsszelt”, ami tömören, röviden kifejezi a törekvéseket.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s