Helyi közélet

2013.07.25. 10:28

Halálos közlekedési baleset szemtanúit keresi a Rendőrség

Borsod-Abaúj-Zemplén - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat halálos közlekedési baleset okozása bűncselekmény ügyében.

Borsod-Abaúj-Zemplén - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat halálos közlekedési baleset okozása bűncselekmény ügyében.

Az M3 autópályán 2013. július 6-án 05 óra 10 perckor egy szerb állampolgár vezetett egy vontatóból és az utána kapcsolt pótkocsiból álló járműszerelvényt, Nyíregyháza irányából Budapest felé.

A sofőr vezetés közben feltehetően elaludt és áthaladt a járművel a belső sávba. Ezt követően gépkocsi átszakította a pályatesteket elválasztó dupla szalagkorlátot, majd tovább haladva áthajtott a bal oldali forgalmi sávokon és az autópálya melletti rézsűs résznek ütközve a fák között állt meg. A közlekedési baleset következtében a járműszerelvény utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a gondos kórházi ápolás ellenére július 9-én elhunyt. A gépjármű vezetője súlyos sérüléseket szenvedett.

Fotó: IM

A rendelkezésre álló adatok alapján, a baleset bekövetkezésekor az M3-as autópályán látva a közlekedési balesetet több személygépkocsi, tehergépkocsi vezetője is megállt és segíteni próbált a megsérült és a kamion fülkéjében rekedteken.

A Rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akik a közlekedési baleset időpontjában az adott útszakaszon közlekedtek, valamint a baleset után megálltak, illetve a sérülteknek segítséget nyújtottak, továbbá érdemi információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatban.

Jelentkezni lehet a 06-46/514-500 - 70-28 melléken, vagy az ingyenesen hívható a 112-es rendőrségi segélyhívó számokon. Továbbá személyesen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, illetve a [email protected] elektronikus címen.

A bejelentők, tanúk adatait a Rendőrség bizalmasan kezeli.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában