A monoki polgármester fizeti a kesznyéteni "áramos" férfi ügyvédjét

Szepessy Zsolt
Szepessy Zsolt
Monok, Kesznyéten – A monoki polgármester saját pénzén fogadott ügyvédet annak a 68 éves kesznyéteni férfinak, akit kedden vett őrizetbe a rendőrség több emberen elkövetett emberölés kísérlete miatt.

“Azok a társadalmi tendenciák, amik arra engednek következtetni, hogy az emberek magántulajdona egyre inkább veszélybe kerül, nem vezetnek semmi jóra” – fogalmazott a polgármester. Szepessy Zsolt a Független Hírügynökségnek, Azt is mondta: úgy gondolja, az embereknek meg kell védeniük a magántulajdonukat. A kesznyéteni férfi módszerével nem ért egyet, de neki is kijár a tisztességes védelem, mert szerinte ő nemcsak elkövető, hanem áldozat is ebben az esetben – tette hozzá.

Szepessy Zsolt nem fél attól, hogy ezzel a támadások kereszttüzébe kerülhet. Mint fogalmazott: ez nem tántoríthatja el céljaitól.

Kapcsolódó cikkek:

  • A lopásból halál és kórház lett
    A kesznyéteni  Takács Richárdot két nappal az áramütés után a kórházban kerestük föl. Nehezen állt kötélnek. “Nem az jött le a tévében, amit mondtam” – indokolta… 
  • Ölt a maszek villanykerítés Kesznyétenben 
    Három férfi ment be egy kesznyéteni portára, feltehetőleg lopási szándékkal, de egyikük azonban örökre ott maradt. Ölt a maszek villanykerítés Kesznyétenben    
  • Jegyzetünk: Halálos uborkaszezon
    Uborkaszezon van, nyomasztó hőséggel és nyomasztó halállal. Vajon a pihenni igyekvő döntés- és törvényhozóink közül elkezdett fészkelődni bárki is a hír hallatán?