Bulvár, celeb

2010.04.21. 18:22

Szinte férfinek néz ki Sarah Jessica Parker

<p>A Szex és New York sztárja annyira megszállottan edz, hogy soványabb, mint valaha, miközben izomzatát néhány férfi is megirigyelhetné.</p>

Sarah Jessica Parker túlterhelt az elmúlt hónapokban. Gondozza 10 hónapos ikreit, hat éves fiát, miközben dolgozik. De ez csak az egyik oka lehet hogy minden eddiginél soványabb a színésznő, viszont minden eddiginél izmosabb is. A színésznő kétségtelenül a diétázás és edzés megszállottja. Utóbbira elfoglalt életmódja mellett is rendszeresen szakít időt, talán túl sok időt is... Két karja közel sem nőies, sőt, túlontúl izmos, az erek pedig kidagadnak rajta, ami meglehetősen ijesztővő teszi megjelenését. Ez látszik azon a képen is, amit a napokban készítettek Sarah Jessica Parkerről, amint kisfiát, James Wilkiet kísérte az iskolába.

A színésznő 157 centiméteres magasságához képest most 41,3 kilogrammot nyom, vagyis legalább 6 kilót fogyott az elmúlt időszakban, ami az ő egyébként is sovány alakját tekintve nagyon sok - árulta el a színésznő egyik barátja.

Sarah mindig is egészségesen étkezett, de most egy teljesen új színre emelte ezt a törekvését, miközben napi 2 órát edz keményen. Már-már megszállott lett - sugallta a színésznőhöz közel álló személy.

Nézze meg a fotón >>>>

A Szex és New York 45 éves sztárja nem egyszer tagadta már, hogy étkezési zavarai lennének, de ezek a képek nem éppen ezt igazolják.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!