Friss hírek

2008.09.19. 17:09

Csuklya, pisztoly, bilincs és lőszerek az árokban

<p>Pisztolyt, hangtompítót, lőszereket, bilincset és egy csuklyát talált egy mezőőr Szegedtől nem messze, Algyő és Tápé között egy árokban - tudta meg a Délmagyarország napilap. A rendőrség megerősítette a hírt, de nem kommentálta.</p>

A mezőőr pár napja találta az árokban a nejlonzacskóba rejtett tárgyakat, benne a fegyvert, lőszereket, hangtompítót, egy szemmagasságban kivágott sísapkát és egy bilincset, ezt megerősítetem, de további információkat nem mondhatok - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A tárgyakat szakértők vizsgálják, hogy valamilyen bűncselekménynél használhatták-e azokat, de a rendőrség szerint Szegeden és környékén az elmúlt időszakban nem volt fegyveres, álarcos támadás, ezért az országos nyilvántartásban is keresik a tárgyak bűnügyi múltját.

A rendőrségi szóvivő szerint sajnálatos, hogy ezek az információk idő előtt kerültek a nyilvánosságra, mert a nyomozást veszélyeztethetik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!