Hajdú-Bihar

2011.10.05. 14:55

Bezárták a White Angelt Debrecenben

Debrecen - Ha nem szerzik be az engedélyeket, végleg becsukhatják.

Debrecen - Ha nem szerzik be az engedélyeket, végleg becsukhatják.

Előbb csak a zenés-táncos rendezvény tartását tiltotta be a White Angel szórakozóhelyen a polgármesteri hivatal igazgatási osztályának vezetője, majd a szeptember 26-i határozatával – a jogerős rendezvénytartási engedély megszerzéséig – ideiglenesen be is záratta Bajzsy-Zsilinszky utca elején található vendéglátó egységet – derül ki az önkormányzat honlapján olvasható hirdetményből.

Mint arról a Naplóból már értesülhettek, a tűzoltóság állásfoglalása szerint a szórakozóhely efogadóképessége 396 személy. A West Balkán tragédia után hozott kormányrendelet előírja, hogy a 300-at meghaladó vendégszám esetén a polgármesteri hivataltól külön engedélyt kell beszerezni a zenés-táncos rendezvények tartásához. A White Angel nem rendelkezik azzal, mégis ilyen rendezvényeket tartottak.

Dr. Gulyás Tünde, a hivatal igazgatási osztályának vezetője határozatában az is olvasható, hogy amennyiben a White Center Kft. az abban s a határozatban foglaltaknak nem tesz eleget, úgy „a működési engedély visszavonását, a kereskedelmi tevékenység folytatásának megtiltását és a kereskedő, illetve az üzlet nyilvántartásból törlését, valamint az üzlet bezáratását fogom elrendelni”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!