A Miskolcra készülő Megasztár külön valentinozik szerelmétől

A Miskolcra készülő Megasztár külön valentinozik szerelmétől
Miskolc – A sztárok már készülnek a miskolci Valentinnapra. Február 12-én este 6 órától lépnek fel a megyeszékhelyen.

A miskolci rajongók már várják Tolvai Renátát, a 2010-es Megasztárt. Rengeteg levelet kap, hogy mikor lép fel végre a borsodi megyeszékhelyen is. Most viszont eljött az idő, hogy miskolci színpadon énekeljen a legfrissebb Megasztár: február 12-én este 6 órától a sportcsarnokban lép fel. Nem egyedül, hiszen Kefir VIII. Nagy Valentin Nap koncertjének meghívott vendége lesz, Balázs Fecó, Kökény Attila, Tabáni István és Király L. Norbi mellett.


Meglepetéssel érkezik

A Megasztár elmondta az Észak-Magyarországnak, hogy elsősorban a versenyben elhangzott számokat énekli majd, de meglepetéssel is készül a miskolci bulira. A Megasztár döntő óta nem titok, hogy Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András egy pár. Renáta szinte élő adásban vallott szerelmet a fiúnak. A hírek azóta már eljegyzésről szólnak, annak ellenére, hogy a fellépések miatt keveset találkozhatnak a szerelmesek.


Nem lehetnek együtt

Mivel közeleg a Valentin-nap arról is kérdeztük Renátát, hogyan ünnepli szerelmével első közös február 14-ét. Az énekes szomorúan mondta, hogy a szerelmesek napján nem lehetnek együtt, mert mindketten fellépnek. De ezt már megszokták – folytatta –, hiszen a legtöbb ünnepet külön töltik. Hogy számukra mi lenne a legszebb Valentin napi meglepetés? „Ha együtt ünnepelhetnének” – válaszolta a TV2 tehetségkutatójának győztese.

Renáta azt is elárulta, hogy örül, hogy az X-Faktorból megismert Király L. Norbival együtt léphet fel.


Az After Partyra is

A Nagy Valentin Nap koncertre megváltott jegyek érvényesek az esti After Partyra is, amelynek a helyszíne a Hypnose Club&Lounge lesz.

ÉM-SZR


Valentin nap: Kökény Attila először Miskolcon

boon | 2011.02.07 10:59
Miskolc – Kökény Attila, az év férfihangja is fellép a VIII. Nagy Valentin Napi koncerten.

Idén is fergeteges bulival vár a Nagy Valentin Ünnep. 15(!) páros belépőt sorsolunk! Részletek!