A miskolci rendőrök mentették meg az elkeseredett férfi életét

A miskolci rendőrök mentették meg az elkeseredett férfi életét
A miskolci rendőrök mentették meg az elkeseredett férfi életét - © Fotó: police.hu
Miskolc – Végzetes lépésre szánta el magát egy férfi, aki egy társasház ablakából akart kiugrani, azonban a helyszínre érkező miskolci járőrök még el tudták kapni a derekát és visszahúzták.

Telefonon tett bejelentést a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába egy 39 éves miskolci férfi hozzátartozója 2017. július 12-én 12 óra előtt. A bejelentő elmondta, hogy élettára végzetes lépésre szánta el magát.

ongyilkos-eletmentok-013

A helyszínre haladéktalanul kiérkező rendőrök az egyik miskolci társasház kilencedik emeleti lépcsőfordulójában megpillantották az ugrásra készülő férfit, aki előttük elrugaszkodott. A járőrök a férfi derekát és karját el tudták kapni és visszahúzták őt.

ongyilkos-eletmentok-010

Boér Balázs r. törzsőrmester, Danyikó József r. őrmester, Vidra Tamás r. őrmester és Guba Pál p. r. őrmester lélekjelenléte és gyors helyzetfelismerése elengedhetetlen volt az életmentéshez.

További ellátása céljából a rendőrök mentőt hívtak a férfihoz, akik kórházba szállították az elkeseredett személyt.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Figyeljünk önmagunkra és a környezetünkben élőkre!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van,
hívja mobilról is a
116-123
ingyenes, lelki elsősegély számot!

Tóba hajtott egy Audi Vadnánál, szabadnapos rendőrök mentettek életeket
Vadna - Szabadnapos miskolci rendőrök mentették meg az életét az autójával tóba eső férfinak és utasának. A Miskolci Rendőrkapitányság szabadidős járőrei, Dusza Attila r. törzsőrmester és Boér Balázs r. törzsőrmester 2017. július 7-én a déli órákban Vadna külterületén egy szabadidőparkban lévő tó...

Időben érkezett a segítség az Avasi Kilátóhoz - illusztráció
Miskolc - A rendőrök lélekjelenléte és határozott fellépése térítette el végzetes szándékától azt a miskolci fiatalembert, akit az Avasi Kilátóról szállítottak kórházba. Segélykérő bejelentés érkezett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2017. júni...