A miskolci olimpikonnál járt a polgármester

Akt.:
Repka Attila, dr. Kriza Ákos és Deák Bárdos Mihály
Repka Attila, dr. Kriza Ákos és Deák Bárdos Mihály - © Fotó: Bujdos Tibor
Miskolc – Boríték mellett a gondok is előkerültek a látogatás során.

Miskolc polgármestere, dr. Kriza Ákos csütörtökön látogatás tett annál a sportolónál, aki a londoni olimpián egyedül fogja képviselni Miskolc városát. A Diósgyőri BC birkózójával, Deák Bárdos Mihállyal a Leszih Andor utcai sportiskolai edzőteremben találkozott a városvezető, aki nem érkezett üres kézzel, egy borítékot adott át a sportlónak. Úgy tudjuk, hogy ebben egy sportszervásárlási utalvány szerepelt, 100 ezer forint értékben.

– Nem tudom, hogy illik-e arról beszélnem, hogy mi szerepelt a borítékban – válaszolta érdeklődésünkre Deák Bárdos Mihály, aki arra a kérdésre, hogy minden adott-e a zavartalan felkészüléshez, így felelt: – Azokat a gondokat, amelyben polgármester úr segíteni tud, átbeszéltük, a klub vezetőjével, Repka Attilával közösen, és ígéretet is kaptunk ez ügyben.
Azon kérdésünkre, hogy ez alatt a jelentős elmaradásában lévő önkormányzati támogatás folyósítását kell-e érteni a DBC részére, Deák Bárdos Mihály azt válaszolta, hogy sportolóként a klub pénzügyeiről nem szeretne nyilatkozni.

ÉM