A miskolci izraelita temető betonfalát is kidöntötte a Nissan

Akt.:
A betonfalat is kidöntötte a Nissan
A betonfalat is kidöntötte a Nissan - © Fotó: ÉM
Miskolc – Súlyos, életveszélyes sérülésekkel végződött az a közlekedési baleset, ami szerdán reggel a Mendikás dűlőn történt Miskolcon.

A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint egy Nissan Juke haladt lefelé az Avas-tető felől a Hidegsor irányába, amikor egyelőre ismeretlen okokból útpadkára hajtott, majd a jobb elejével egy fának csapódott.

Ott a jobb első ajtaja leszakadt, ami egy fába beleállt, majd ezek után az izraelita temető két betonelemét kidöntve sodródott tovább az aszfalton. Ezután egy fát is kidöntött az irányíthatatlan jármű.

 

Úgy tudjuk, a vezető menet közben kirepült az autóból. A mentők az eszméletlen, koponyasérült nőn életmentő beavatkozásokat végeztek, majd a traumatológiára szállították – tájékoztatott Leskó Diána, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa.

 

A rendőrség az utat teljes szélességében lezárta, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére, az autó totálkárosra tört. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

További fotók és videó hamarosan.

ÉM


Fának ütközött, összetört személygépkocsi a XIII. kerületben
Budapest - Meghalt egy férfi kedd hajnalban a XIII. kerületben, miután autójával fának ütközött - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a honlapján. A közlemény szerint a baleset a Tatai utca Zsinór utca és Fáy utca közötti szakaszán történt. A férfi a helyszínen meghalt. -MTI-...

Illusztráció
Mikóháza, Sátoraljaújhely - Miután elsodorta, a kerék a fejét és a testét is érte a férfinak. A Sátoraljaújhelyi Járásbíróság előkészítő ülésen hirdetett ítéletet annak a férfinak az ügyében, aki egy Mikóházán található mezőgazdasági telephelyen figyelmetlenségből elsodorta kollégáját egy rakodóg...