A miskolci halálos baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Akt.:
A miskolci halálos baleset szemtanúit keresi a rendőrség
Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya egy Miskolcon történt, halálos kimenetelű közlekedési baleset szemtanúinak a jelentkezését várja.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. október 26-án 12 óra 55 perkor egy a Miskolc, Lórántffy Zuzsanna és a Kiss tábornok utcák kereszteződésébe behaladó Opel Combo típusú gépkocsi összeütközött egy a Miskolc, Újgyőri főtér irányából a Kiss tábornok úton haladó Volkswagen Sharan típusú gépjárművel.

Az ütközés következtében a Volkswagen a járdára sodródott, ahol elütött egy gyalogost. A baleset során a Volkswagen Sharanban lévő négy személy könnyű, míg a gyalogos és az Opel vezetője, illetve idős utasa súlyos sérülést szenvedett. Az Opel utasa később, a kórházba szállítását követően elhunyt.

A rendőrség kéri, hogy akik a baleset tanúi voltak, azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (3527 Miskolc, Szeles utca 73.), vagy telefonon, a 30/303-3931-es telefonszámon, illetve a stefanj@borsod.police.hu elektronikus címen. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a 06-46/514-506-os telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13).Súlyos baleset Diósgyőrben, egy gyalogost is elütöttek a járdán

Miskolc – Hét személy sérült meg abban a balesetben, ami Miskolcon történt a Kiss tábornok utcán, a 10-es posta előtt hétfőn délután. tovább »

hirdetés


hirdet�s