A miskolci autósoknak árulták testüket

Akt.:
Tiltott kéjelgők - illusztráció
Tiltott kéjelgők - illusztráció
Kazincbarcika, Miskolc, Ózd, Sátoraljaújhely – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. február 9-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2016. február 9-én öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság H. Magdaléna 38 éves miskolci lakossal és három társával szemben. Az eljárás alá vont nőket a rendőrök 18 óra körüli időben Miskolcon, a Bem József és a Bajcsy-Zsilinszky Endre utcán – védett övezetben – tetten érték, miközben szexuális szolgáltatást kínáltak az arra közlekedő járművezetőknek. A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A kazincbarcikai rendőrök egy férfival szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a Sátoraljaújhelyi- és az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fentieken túlmenően a miskolci egyenruhások három, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –