A miskolci adventi villamos vezet az európai szavazáson

A miskolci adventi villamos vezet az európai szavazáson
A miskolci adventi villamos vezet az európai szavazáson - © Fotó: mhd86.cz/
Miskolc – Egy cseh oldal indította a szavazást Európa adventi villamosairól képekkel illusztrálva.

Ezernyi égőből formált rénszarvasok, kandalló, karácsonyi díszek, békebeli hangulat. Ez jellemzi Miskolc adventi villamosát, ami úgy tűnik, nem csupán a miskolciak szerint a legszebb.

miskolc_adventi_villamos_650

65 százalékkal

Egy cseh oldal ugyanis szavazást indított, a miskolci mellett – többek között – a prágai, müncheni, krakkói és a bécsi villamosok is versenybe szálltak az Európa legszebb adventi villamosa címért. Egyelőre úgy tűnik, másoknak esélyük sincs, hiszen a fénybe öltöztetett járművek között a miskolci vezet 65 százalékkal.

A hazai villamosok közül Debrecen és Budapest is versenyben van, de eddig csupán a szavazatok 5-5 százalékát sikerült megszerezniük.

Ha valaki szavazni szeretne, itt megteheti >>>

ÉM-NSZRMiskolc - A korábbi évek sikerein felbuzdulva az idén is közlekedik az ünnepélyes díszbe öltöztetett adventi villamos Miskolcon. Idén is elindult a kívül-belül ünnepi díszbe öltöztetett miskolci adventi villamos, mely kívülről a meseszánon érkező Mikulást idézi, belül pedig karácsonyi hangulatot...

Tizenhat keréken guruló elvarázsolt kastély lett Miskolc Adventi Villamosa
Miskolc - Idén is elindul a kívül-belül ünnepi díszbe öltöztetett miskolci Adventi Villamos, amelyet hatodik éve készítenek lelkesen a közlekedési vállalat dolgozói. A szerelvény minden évben megújul, új látványelemekkel gazdagodik. Tavaly „csodaház”szerű megjelenésével vált emlékezetessé. Idén ...