A Miskolc Holding Zrt. 12 millió forinttal támogatja a Miskolci Egyetemet

Miskolc – A Miskolc Holding Zrt. és tagvállalatai a szakképzési hozzájárulás keretében éves szinten 12 millió forinttal támogatják a Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi, Műszaki Anyagtudományi, Gépészmérnöki és Informatikai, valamint Gazdaságtudományi Karát.

Dr. Halmai Gyula, a Miskolc Holding Zrt. elnök-igazgatója és Prof. Dr. Patkó Gyula, a Miskolci Egyetem rektora 2010. szeptember 24-én írták alá a támogatásról szóló nyilatkozatot, mely az alábbiakat foglalta magában:

A Miskolc Holding Zrt. és a Miskolci Egyetem egyaránt elkötelezettek az innovatív, környezettudatos fejlesztések iránt.

A Miskolc Holding Zrt. kiemelten támogatja a Miskolci Egyetem alább megnevezett karait, mivel az egyetem magas színvonalú képzett szakembereivel, műszerparkjával és laboratóriumaival a hazai tudományos kutatás és műszaki fejlesztés jelentős kutatóbázisa, tudományos műhelye.

A Miskolc Holding Zrt. tehetségprogramjában kiemelten fontosnak tartja, hogy tagvállalataiban minél nagyobb arányban dolgozhassanak a Miskolci Egyetemenvégzett szakemberek, akik a jövő menedzsereit jelentik.

A Miskolc Holding Zrt. társadalmi felelősségvállalásának keretében, szakképzési hozzájárulása terhére kívánja támogatni a Miskolci Egyetemalábbi karait:
-  Műszaki Földtudományi Kar
-  Műszaki Anyagtudományi Kar
-  Gépészmérnöki és Informatikai Kar
-  Gazdaságtudományi Kar.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s