Sport

2015.10.31. 11:29

Mezőkövesd Zsóry FC: Műfüvön a három pontért

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 12. fordulójában Szigetszentmiklóson vendégszerepel a Mezőkövesd Zsóry FC csapata szombaton délután.

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 12. fordulójában Szigetszentmiklóson vendégszerepel a Mezőkövesd Zsóry FC csapata szombaton délután.

Szigetszentmiklósi TK-Erima – Mezőkövesd Zsóry FC (Szigetszentmiklós, szombat, 13:30)

Benczés Miklós, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: – Sokat nem lehetett bosszankodni azon, hogy két pontot elvesztegettünk a múltkor itthon, az Ajka ellen, bár utólag is nagyon sajnáljuk, hogy nem jött össze a győzelem. Most ott vagyunk, hogy ismét bravúr kellene idegenben és nem kérdés, hogy a három pontért utazunk Szigetszentmiklósra. Ugyanakkor tudjuk, hogy ezt nehéz lesz elérni, egyrészt a műfüves pálya miatt, amely minden vendégcsapat dolgát megnehezíti, másrészt a hazaiak harcos játékmódja miatt, de fel kell venni a kesztyűt… Jó lenne, ha a helyzetkihasználáson javítani tudnánk, mert az előző mérkőzésen több lehetőséget is elrontottunk. Az SZTK-nál nemrég volt edzőváltás, az a Vágó Attila vette át a csapatot, akinek én két alkalommal pályaedzőként segítettem a munkáját Diósgyőrben.

A kövesdi játékosok közül a hét elején Harsányi szerdáig nem volt a csapattal, ugyanis Felvidék válogatottjaként részt vett a Délvidék elleni összecsapáson, Bősön. A többiek közül Heffler beteg, vagyis ő kihagyja a mostani meccset, Rácz viszont meggyógyult, így rá már számíthat Benczés Miklós.

A Mezőkövesd Zsóry FC várható kezdőcsapata: Dombó – Nagy J., Dvorschák, Devecseri, Fótyik – Szeles, Tamási – Molnár G., Takács P., Harsányi (Rácz) – Máté.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!